Video CV

Video CV

Profielfotograaf Amsterdam poppetjeDoodeng! Stel uzelf eens kwetsbaar op… dat is voor velen al moeilijk in het dagelijkse leven, laat staan om dat op social media te doen. Super knap al u het wel aandurft en door ons een elevator pitch (video CV) wil laten maken. Deze sturen we digitaal naar u toe en kunt u delen en op die manier om hulp te vragen bij het zoeken van een nieuwe baan. 

Op sites zoals bijvoorbeeld LinkedIn wilt u natuurlijk een goede indruk achter laten. Een goede profielfoto die de juiste uitstraling heeft is daarbij erg van belang dat geld ook voor uw filmpje. De eerste indruk laat u zien wat u waard bent! 

Wilt u zelf de uitdaging aangaan om je droombaan te vinden? Of wil u zichzelf voorstellen zodat mensen weten wie u bent voordat ze met u zaken gaan doen? Neem dan contact met ons op voor het maken van nieuwe foto’s en een persoonlijke film.

De persoonlijke filmboodschap kunnen wij in onze studio opnemen. Mocht u willen wat wij op een locatie komen filmen kan dat natuurlijk ook. 

Hoe werkt het

U staat tenslotte niet iedere dag voor de camera maar u wilt wel natuurlijk en als uzelf overkomen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom vragen wij u goed na te denken over wat u wil gaan zeggen. Laat het natuurlijk klinken en niet opgelezen. Het is mogelijk om gebruik te maken van steekwoorden en die naast de camera te laten zien. Denk na over uw kleding, houd dit rustig en laat het niet afleiden van uw verhaal.

In onze studio nemen wij vaak deze filmpjes op. Hier nemen zij zo’n max. een uur de tijd voor en dan staat alles prima op film. Vervolgens gaan wij monteren en maken we het tot één geheel van 30 seconden. Uiteraard kunnen we hier o.a. ook foto’s, quotes of kreten in verwerken, Dit spreken we vooraf door zodat wij het geheel netjes kunnen af monteren. Er mag éénmalig na het zien een kleine aanpassing gedaan worden indien gewenst. 

Wij nemen rustig met u door hoe u wilt overkomen en wat u wil uitstralen. Tijdens het filmen zullen wij u ook van tips voorzien en indien nodig aanwijzingen geven. Een elevator pitch is al te realiseren vanaf € 299,-
Wanneer u naast de film ook foto’s laat maken hebben wij een combinatie pakket waarbij u 20% korting krijgt op de fotoshoot. U betaald dan geen € 348,50 maar slechts € 338,50 Bij de fotoshoot zitten 2 digitale social media foto’s in en komt overeen met het “profielfoto pakket” van onze prijzen pagina.

Wilt u meer weten of een passende prijsopgave hebben neem dan contact met ons op.

video_cv_Amsterdam_ASA_Fotograaf_Tessa_Witvoet

Uitstraling van uw bedrijf

Ook voor uw bedrijf is het goed om uw bedrijf goed in beeld te brengen middels een bedrijfsfilm. Want ook als bedrijf kunt de eerste indruk niet over doen naar uw klant. Dit betekent dat u een goede site, de juiste teksten en een goede foto’s en filmpjes nodig heeft. 

We leven in een beeldmaatschappij waarbij mensen eerder naar beelden kijken dan naar teksten. Daarom is het zo belangrijk dat zowel foto’s als filmpjes er professioneel uitzien. Zo geeft u namelijk aan dat u er tijd en energie ingestoken heeft om de klant op zijn gemak te stellen alvorens deze bij u op kantoor of in de zaak is.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met productfotografie, bedrijfsfotografie maar ook met profielfoto’s. Neem contact op met ons op voor meer informatie.


www.profielfotograaf-amsterdam.nl
is onderdeel van ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa WitvoetOp al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf kunnen worden gedownload.