Contact

Super! U bent overtuigd dat er een goede profielfoto gemaakt moet worden en daarom wilt u contact met ons, Dat vinden wij erg fijn! Bel of mail met ons om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Onze contactgegevens:

Hugo de Grootplein 17 | 1052 KV Amsterdam | 020 686 6060 | info@profielfotograaf-amsterdam.nl

U kunt in onze studio terecht, maar natuurlijk kunnen wij ook naar u toe komen met onze mobiele studio.
Wij kunnen niet wachten tot we met u mogen samenwerken om mooie foto’s te maken.

Laat ons contact met u opnemen:

Laat ons u terug bellen of mailen wanneer het u uitkomt. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Geeft u zoveel mogelijk informatie over wat de wensen zijn zodat wij op een juiste manier bij u terug kunnen komen met een passend antwoord.

Route:

Wij bezitten een mooi studiopand binnen de ring van Amsterdam, namelijk in de Fredrik Hendrik buurt in Amsterdam West. Onze fotostudio is gelegen aan het verkeersplein genaamd Hugo de Grootplein.
De studio heeft 32 etalages en neemt een kwart van het plein in beslag, u kunt ons dus niet missen!
Met de auto: Stel de navigatie in op “ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa Witvoet” of voer het adres in “Hugo de Grootplein 17” en u komt er bijna vanzelf. Pak in ieder geval op de ring A10 afslag S105 en rij richting het centrum van Amsterdam. Volg de weg gedurende 2 km, dan komt u bij een rotonde en aan de rechterkant zit dan onze studio. Parkeermogelijkheid is er over het algemeen voldoende rondom de studio. De gemeente Amsterdam doet aan kenteken parkeren. Mindervalide parkeerplekken zijn bij de supermarkt Dirk van de Broek, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om bij ons voor de deur uit te stappen. De auto mag hier alleen niet blijven staan, dus zorg even dat u iemand heeft die de auto wegzet.
Met het OV: We hebben twee tramhaltes op het plein met halte naam “Hugo de Grootplein”, tram 3 maakt hier stops. Ook bus 18 en 80 stoppen vlakbij. Andere straten met haltes als de Marnixstraat, Rozengracht, Bilderdijkstraat, Willem de Zwijgerlaan en Fredrik Hendrik plantsoen zijn op loopafstand van onze studio.
Met de fiets: Super makkelijk bereikbaar met voldoende mogelijkheid om de fiets te parkeren. Klik op het route kaartje hieronder om uw route uit te stippelen.

profielfotograaf amsterdam route 

Openingstijden

Voor het maken van een shoot als deze is een afspraak nodig, op deze manier hebben wij dan alle aandacht en tijd voor jou tijdens de shoot. Onze studio is ruim geopend, zie de openingstijden hieronder. Afspraken kunnen worden ingepland van dinsdag t/m zaterdag. Op de maandagen zijn wij wel open maar plannen wij geen shoots in.

maandag 09.00 18.00
dinsdag 09.00 18.00
woensdag 09.00 18.00
donderdag 09.00 18.00
vrijdag 09.00 18.00
zaterdag 09.00 17.00
zondag

Voor afwijkende openingstijden kijk je op onze Google pagina.

Toegankelijkheid:

Onze studio is gelijkvloers waardoor we ook ingericht zijn voor  mindervaliden. Uiteraard nemen wij de tijd voor u en luisteren wij naar de wensen waar de profielfoto voor nodig is. Tevens is er in onze studio de mogelijkheid om u om te kleden en is er een grote spiegel aanwezig om te kijken of alles naar wens zit voordat we met de shoot gaan beginnen.

www.profielfotograaf-amsterdam.nl is onderdeel van ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa WitvoetOp al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf kunnen worden gedownload.