Bedrijfsfotografie

De juiste uitstraling

 

bedrijfsportret profielfotograaf tessa witvoetLaat uw bedrijf professioneel overkomen met bedrijfsportretten van uw medewerkers in de juiste uitstraling die bij uw bedrijf past.

Zoals bijvoorbeeld op uw website, waar u uw medewerkers voorstelt aan de klant. Of een gepersonaliseerde voetnoot in de e-mail voorzien van een portretfoto.

Wellicht houdt u intern een “smoelenboek” bij of heeft u toegangspassen voor de medewerkers nodig, voorzien van een foto.

Naast corporate headshots kunnen wij ook uw product fotograferen of u helpen met vormgeving. Maar wat dacht u van een videoportret waar u zelf duidelijk kan laten zien wat u precies doet en wie u bent.  

Doeltreffende foto’s

bedrijfsportret profielfotograaf tessa witvoet

Naast profielfoto’s heeft u wellicht ook wel eens een foto nodig voor een artikel in een vakblad. Uiteraard moet dit dan een doeltreffende foto zijn. De foto moet het verhaal in het artikel versterken en niet onbelangrijk, mensen triggeren om het artikel te gaan lezen. 

Die perfecte doeltreffende foto hoeft natuurlijk niet perse een portret te zijn. Wij kunnen ook zorgen voor foto’s met interactie. Maar ook interieur en exterieur foto’s evenals productfotografie behoren tot onze mogelijkheden. 

Door middel van de nabewerking op foto’s is het mogelijk deze nét iets meer spanning mee te geven, sprankelender te maken of kleine oneffenheden te verwijderen. Misschien zoekt u wel een combinatie van foto’s zowel van uw medewerkers als van het interieur van het bedrijf bijvoorbeeld een brochure, website impressie of voor uw beursstand.

Studio of op locatie?

De fotografen van Fotograaf Tessa Witvoet kunnen uiteraard naast de fotoshoots in de studio ook bij u op locatie komen. Wij kunnen onze mobiele studio meenemen om bij u ter plekke hetzelfde professionele resultaat te behalen.

Hierbij valt te denken aan: grote objecten die niet verplaatst kunnen worden, groepsfoto’s, interieurs etc. Voor portretfoto’s kan het efficiënt om alle medewerkers op één dag te fotograferen op locatie. Zo hoeft niet iedereen afzonderlijk naar de studio te komen.

Wilt u zien wat wij allemaal kunnen verzorgen voor uw bedrijf? Check het hier.

productfotografie profielfotograaf tessa witvoetbedrijfsfotografie profielfotograaf tessa witvoetbedrijfsfotografie profielfotograaf tessa witvoet

LinkedIn Corporate 

Ook voor uw LinkedIn bedrijfspagina kunnen wij fotograferen en ontwerpen. Een passende omslagfoto met uw medewerkersFotograaf Tessa Witvoet LinkedIn logo profielfotograaf Amsterdam bijvoorbeeld, of sprekend beeldmateriaal voor LinkedIn-posts. Met 4,6 miljoen Nederlandse gebruikers, waarvaan 600.000 dagelijks actief, kunt u niet meer om LinkedIn heen.

Gebruikt u de bedrijfspagina alleen voor de sporadische vacature?
Zonde, LinkedIn is met haar enorme bereik voor iedere organisatie de moeite waard.
Zorg voor een goede omslagfoto, ingevulde bedrijfsinformatie en relevante posts.

Lees in het blog van onze partner BlooSEM meer over hoe u een bedrijfspagina inricht, wat u er zou kunnen posten en de nieuwste features van het platform.

www.profielfotograaf-amsterdam.nl is onderdeel van ASA Foto & Film | Fotograaf Tessa WitvoetOp al onze offertes en overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden versie april 2018 van toepassing welke via deze link als pdf kunnen worden gedownload.